PURITY PUMP: uafhængig produktion, global kvalitet

Under opførelsen af ​​fabrikken har Purity bygget et dybtgående automatiseringsudstyrslayout, løbende introduceret udenlandsk avanceret produktionsudstyr til forarbejdning af dele, kvalitetstest osv., og strengt implementeret det moderne virksomheds 5S-styringssystem for at forbedre produktionseffektiviteten og integrere indenlandsk. producerede produkter.Produktionscyklussen styres fast inden for 1-3 dage for at imødekomme brugernes forsyningsbehov.
1

Billede |Purite Fabrik

Tre store fabrikker, arbejdsdeling, standardiseret produktion og ledelse

Purite har nu tre store produktionsanlæg i Wenlin, hjembyen for vandpumper, som udfører standardiseret produktion i henhold til forskellige produktionsfunktioner.
Præcisionsfabriksområdet introducerer udenlandsk højpræcisions intelligent udstyr til nøjagtigt at kontrollere bearbejdningsnøjagtigheden af ​​pumpeakslen, hvilket i høj grad forbedrer pumpens driftsstabilitet og forlænger dens holdbarhed og levetid.Derudover er præcisionsfabriksområdet også ansvarlig for produktionen af ​​øvre og nedre endehætter, rotorfinish og andet tilbehør, hvilket giver kontinuerlig støtte til pumpemontage.

""

Figur |Efterbehandlingsudstyr

""

Figur |Rotor efterbehandling

Montageværkstedet står for montage og levering af virksomhedens 6 hovedtyper af industripumper og 200+ produktkategorier.Baseret på pumpens type og effekt er pumpens samlebånd opdelt i forskellige blokke til planlagt og målrettet produktion og fremstilling.

""

Billede |Færdigvarelager

Siden fabriksudvidelsen den 1. januar 2023 er virksomhedens årlige produktion også steget markant, fra 120.000+ til 150.000+, hvilket leverer højkvalitets energibesparende pumpeprodukter til 120+ regioner rundt om i verden.

Standardtest, kvalitetssynkronisering

Produkter af høj kvalitet er uadskillelige fra støtten fra avanceret testteknologi og testudstyr.Purity har bygget et stort testcenter, der dækker et areal på 5.600 kvadratmeter i samlefabrikken.Dets testdata er forbundet med det nationale laboratorium, og rapporter kan udsendes samtidigt.

""

Billede |Testcenter

Derudover bruger inspektionspersonale under produktion og fremstilling mere end 20 testudstyr til tilfældigt at inspicere produktionsdele og halvfabrikata, hvilket får den samlede produktkvalifikationsrate til at nå 95,21%, hvilket sikrer produktkvalitet i størst muligt omfang og leverer det til verden med ideen om global kvalitetssynkronisering.Samlet produkt.
PURITY fortsætter med at skabe bedre oplevelser for brugere over hele verden.


Indlægstid: 27. december 2023

Nyhedskategorier