Tilføjer herlighed!Purity Pump vinder National Specialized Small Giant-titel

Listen over det femte parti af nationale specialiserede og nye "lille kæmpe" virksomheder er frigivet. Med sin intensive dyrkning og uafhængige innovationsevner inden for energibesparende industripumper vandt Purity med succes titlen som specialiseret og innovativ på nationalt niveau " Lille Kæmpe” virksomhed.

1

Specialiserede, specielle og nye "små giganter" virksomheder er lederne af "specialiserede, specielle og nye" små og mellemstore virksomheder, med fokus på markedssegmenter, med stærk innovationsevne, høj markedsandel, beherskelse af nøglekerneteknologier og fremragende kvalitet og effektivitet af ”frontløberne”."virksomheder.

"Forskning" fortsætter med at lede hæderen

At vinde denne titel denne gang er det bedste incitament for Purity til fortsat at styrke sin professionalisme, forbedre sine innovationsevner og udvikle teknologisk innovation inden for energibesparende industripumper efter at være blevet tildelt "National High-tech Enterprise" og "National Science" og teknologi Små og mellemstore virksomheder”.Det symboliserer også. Purity's omfattende styrke har nået det førende niveau i branchen.

2

Purity har altid taget teknologisk innovation som sin interne drivkraft.Det har etableret tekniske samarbejdsrelationer med indenlandske universiteter og velkendte forskningsinstitutter og etableret forskningscentre i Shanghai og Italien for at specialisere sig inden for energibesparende industripumper.Det har nu opnået 125 patentcertificeringer og har også deltaget i Det har udarbejdet nationale standarder for centrifugalpumper, standardpumper og rørledningscirkulationspumper.Med sine stærke F&U- og innovationsevner har den opnået hurtig udvikling, samtidig med at den har fremmet udvikling af høj kvalitet i branchen.

33

Udforsk det globale marked dybt og forpligt dig til projektoptimering

Som førende inden for den energibesparende pumpeindustri er Puritys produktindsigt i industriens muligheder blevet godt modtaget af markedet.Samtidig med at det giver effektiv drift af vandpumper, kan det også hjælpe med at reducere strømforbruget.Produktet har fremragende stabilitet og holdbarhed og passer perfekt til brugerne.Fokus på vandpumper er det bedste valg til at hjælpe forhandlere med at udvide markedet.
Derudover har Puritys ingeniørteam længe leveret komplette og systematiske ingeniørløsninger til industrier som bygningstryk, kommunal vandforsyning, brandvandsforsyning, HVAC-cirkulation, spildevandsbehandling, kemisk metallurgi osv., og minimeret omkostningerne til kundernes drift for at skabe en virkelig systematisk serviceniveau.

Produktionskapacitet udvidet og opgraderet, kvalitet synkroniseret globalt

1698024487696

Under konceptet om, at virksomheden fortsætter med at betjene brugerne med produktdiversificering, fortsætter Purity med at udvide produktionskapaciteten.Virksomheden har et byggeareal på 60.000 kvadratmeter og en årlig produktion på 150.000 enheder.Serviceomfanget dækker 80 % af provinser, byer og regioner i mit land, og produktkvaliteten er på samme niveau som i verden.Som et grundlæggende krav sælger vi energibesparende industripumper i mere end 120 lande rundt om i verden og fortsætter med at skabe en bedre oplevelse for globale brugere.
Den professionelle og nye "lille kæmpe" virksomhed på nationalt niveau bekræfter og opmuntrer til renhed.Purity vil fortsætte med at arbejde intensivt inden for energibesparende industripumper, fortolke sin rolle som førende inden for avancerede energibesparende rørledningspumper og fortsætte sit stærke momentum.Skab en ny værdi benchmark for energibesparende industripumper med opfindsomhed!


Indlægstid: 23. oktober 2023

Nyhedskategorier